|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Morfeus2012
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2012 17:13 Temat postu: misz masz... |
|
|
Mam pytanie odnośnie forumowiczów...
rozumiem że forum jest dla wszystkich OSP, ODP, profesjonalistów, świadków, etc.
mam pytanie czy źle szukam czy też się czepiam?
- czy jest wejście zamknięte tylko dla pomagaczy (np uprzednia weryfikacja eliminuje np sprawcę jako dysputanta na tematy stricte merytoryczne a gdzi indziej będzie furtka na udzielenie informacji sprawcy np.)
- czy jest wejście tylko dla OSP?
- czy jest wejście tylko dla ODP?
Proszę o rozwianie moich wątpliwości bo jasne jest tylko dla mnie że użytkownik z logo NL jest Waszym pracownikiem i wtdey mam jasnośc że wymieniam informację z pracownikiem Niebieskiej Linii |
|
Powrót do góry |
|
|
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2012 21:47 Temat postu: |
|
|
Witaj
Na łamach forum nie ma wyodrębnionej części zamkniętej dla żadnych z grup jakie wymieniłeś. Każdą zauważoną nieprawidłowość można zgłaszać bezpośrednio do moderatora za pośrednictwem pw lub email.
Logo przy nicku oznacza czy to Pracownik Pogotowia czy Współpracownik lub Wolontariusz.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|