|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewa373
|
Wysłany: Czw Maj 02, 2013 7:48 Temat postu: |
|
|
dziewczyny, chciałam tylko nieśmiało podzielić się z Wami radosną nowiną......
Sąd"poprosił" mojego o opuszczenie mieszkania i już go nie ma. Rzuciłam mu wielką torbę na środek pokoju , spakował się i wyszedł.
wprawdzie to nie na stałe, ale zawsze to coś |
|
Powrót do góry |
|
|
bonifacy
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 15:00 Temat postu: bagno |
|
|
ciesze sie i mysle o Tobie .Nie zawsze moge pisac,ale wiedz ze myslami jestem z Toba .Jak bedziesz miala chwilke przeczytaj wypowiedzi Marty 25 .Ona rozjasnila mi w glowie z kim mam doczynienia.Moj strach byl ogromny.Ale teraz troche mniej sie boje ,Tu na forum bardzo wiele osob pomaga.Ja tak jak Nika caytam to gdy jest b.zle.bo spisalam sobie na kartkach.I gdy nie moge otworzyc komputera to czytam.Trzymam za Ciebie i pomyslnisc Twoich spraw.Dzieki Twoim wpisom znow wzielam szydelko do reki,DZIEKI |
|
Powrót do góry |
|
|
basia-aa
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 0:39 Temat postu: |
|
|
Bonifacy jesteś bardzo przyjaźnie i ciepło nastawiona do tutejszych dziewczyn szukających wyjącia z przemocy? A co z Tobą? Ja ciągle trzymam za Ciebie kciuki. Nie daj się. |
|
Powrót do góry |
|
|
Mimizu
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 11:21 Temat postu: |
|
|
Gratuluje Ewa! Widzę, że powoli w polskim prawie coś zaczyna się dziać |
|
Powrót do góry |
|
|
ewa373
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 9:06 Temat postu: |
|
|
Dzięki,
tak jak już napisałam to nie jest jeszcze rozwiązanie na stałe, ale dzięki jego wyprowadzce ja mam szansę by zacząć racjonalnie myśleć, by odpocząć i podjąć właściwą decyzję
Powoli rozglądam się w rzeczywistości bez niego i podoba mi się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|