Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylwia1975
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 22:41 Temat postu: Mistrzostwa pilki noznej |
|
|
ale bylo holendrzy urugwaj ,musze dodac ze mnieszkam w holandi to za urugwajem nie bedziemy my rodacy tu mnieszkajacy ciekawa jestesmy finalu oooooooooooh nigdy nie bylam fanem pilki noznej dobra gra.Kto widzial? sylwia |
|
Powrót do góry |
|
|
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 23:37 Temat postu: |
|
|
Wielu, ja jestem fanem prze największe F, nie umiem przegapić meczu....dziś trochę straciłem z pierwszej połowy ale...czasami są sprawy ważniejsze niż własne przyjemności....
Od poczatku byłem za Holandiąąąąąąąąąąąąąąąą! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
|
sylwia1975
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 23:42 Temat postu: mistrzostawa pilki noznej |
|
|
oj dobrze bylo cos pomaranczowego podzucic moze z Fc Twente. da sie zalatwic pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
sylwia1975
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 11:22 Temat postu: Mistrzostwa pilki noznej |
|
|
leeeeeeeeeeeeee przegrali z hispania ale i tak daleko zaszli 1-0 szkoda no coz ktos musial przegrac.Ale w dogrywce. |
|
Powrót do góry |
|
|
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 16:53 Temat postu: |
|
|
Kibic zwiesza smutnie głowę i nadal kibicuje swojej drużynie...Jestem fanem pomarańczowych od wielu lat...Cóż, rodzima piłka zachwyca tylko towarzystwem bijącym się po mordkach i udającym kibiców, korupcją i nudą wiejącą ze stadionów....Może kiedyś i my będziemy w finale? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
|
|